28.05.2022 |
Viure als Pirineus

SORRIBES

Reobren l'Espai La Vansa per convertir-lo en un punt de trobada al peu del Cadí

El Quim, la Gemma i el Nico són els nous veïns de la Vall. Arriben molt il·lusionats per fer-se càrrec de l’Espai La Vansa, situat a Sorribes, per donar-li un nou impuls i dinamitzar-lo amb noves idees. Aquest cap de setmana han fet la inauguració del nou projecte que volen dur a terme.
IMG_20200201_135619 (2)
La nova família que gestiona l'Espai La Vansa.
Reobren l'Espai La Vansa per convertir-lo en un punt de trobada al peu del Cadí

Enamorats de la muntanya i de la vida senzilla volen regalar al seu fill una infantesa excepcional, que pugui créixer envoltat de natura, amb un ritme de vida relaxat i que plegats, puguin gaudir de tots els moments i dels petits plaers que ofereix aquesta terra plena d’encant.

Ofereixen servei de taverna de muntanya amb un assortit de sopes, tapes i entrepans variats. Són un punt d’informació pels visitants, on es poden consultar rutes, activitats, excursions, llocs emblemàtics, monuments, equipaments d’interès cultural, paisatges idíl·lics... i descobrir la bellesa d’aquesta Vall encara tan desconeguda.

IMG_20200201_141500 (2)

Disposen també d’un raconet de venda de petits objectes d’artesania, molts d’ells fets per la pròpia Gemma que és tota una artista, una exposició per promocionar els productes de la zona i una exposició de llibres i contes de temàtica pirinenca que es poden adquirir per tal de saber més coses d’aquesta Vall i gaudir d’una estona de lectura. Hi ha vitrines amb rèpliques de bolets, plafons explicatius de la fauna, flora geografia, capelles, retaules... que permeten fer un primer tast de la Vall.

La seva terrassa és un autèntic mirador des d’on es pot contemplar un paisatge magnífic que convida a desconnectar i relaxar-se.

El Quim i la Gemma volen sobretot que aquest equipament sigui centre de reunió i trobada per la gent de la zona i d’acollida pels qui visiten la Vall, on tothom s’hi trobi bé i a gust, en un ambient distès i agradable ple de petits detalls.

IMG_20200201_191639

Per molts anys i molts encerts en aquesta nova etapa que enceteu!!!

Reobren l'Espai La Vansa per convertir-lo en un punt de trobada al peu del Cadí
Comentarios