01.10.2022 |
Viure als Pirineus

SOLIDARITAT

Prop d’un centenar de nens i nenes de la Seu s’han beneficiat de la campanya solidària ‘Cap infant sense il·lusió’

S’han recollit un total de 277 regals i 406,40€ que han permès que tots els infants hagin rebut un dels regals que demanaven, així com algun altre sorpresa. 
Marian Lamolla
La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de la Seu, Marian Lamolla/
Prop d’un centenar de nens i nenes de la Seu s’han beneficiat de la campanya solidària ‘Cap infant sense il·lusió’

La campanya solidària Cap infant sense il·lusió. El nostre comerç també hi juga ha beneficiat a un total de 88 nens i nenes de la Seu d’Urgell i comarca. Tots ells els hi ha arribat per Reis un dels regals que havien demanat a les seves cartes, així com algun altre obsequi sorpresa.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i regidora de Serveis Socials, Marian Lamolla, manifesta al respecte que “molt satisfets des del Consorci, ja que s’ha pogut fer arribar a tots els nens i nenes el regal que demanaven a la seva carta als Reis, i s’ha pogut afegir un regal sorpresa”. Lamolla també ha volgut donar les gràcies per la iniciativa a tothom que hi ha participat.

image0 (1)

A la Seu s’han recollit 252 obsequis, alguns adquirits amb els 200€ que s’han dipositat a les urnes que tenien per aquesta campanya els comerços participants. Val a dir que els diners recaptats a cada establiment comercial s’han gastat en articles d’aquests mateixos.

Pel que fa a les altres poblacions de la comarca de l’Alt Urgell que també es van sumar a la campanya, com Oliana, Organyà i Coll de Nargó, s’han aconseguit 25 articles i 206,40€ que han servit per poder comprar parts d’aquests regals.

Els articles recollits han estat majoritàriament articles de llibreria i papereria, joguines, peces de roba i articles d’esport.

Núria Tomàs

(Foto:  La regidora d’infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Núria Tomàs /Diari d'Andorra)

Per la seva part, la regidora d’infància i comerç, Núria Tomàs, explica que “és el primer any que es fa aquesta campanya amb la col·laboració implícita dels comerciants de la Seu i comarca. La resposta de la gent ha estat molt bona i han fet que no només se n’hagin beneficiat els infants sinó també els comerços del voltant. La crida i implicació dels clubs esportius, un any en que no han pogut fer la seva recollida als recintes esportius, ha estat clau per a l’èxit de la campanya”.

La campanya ‘Cap infant sense il·lusió. El nostre comerç també hi juga’ ha tingut lloc de 14 al 30 de desembre amb l’objectiu que els infants de famílies vulnerables de la Seu i comarca rebessin els seus regals la nit de Reis.

Prop d’un centenar de nens i nenes de la Seu s’han beneficiat de la campanya solidària ‘Cap infant sense il·lusió’
Comentarios