L’excursió tindrà lloc dissabte, 6 d’agost, i s’iniciarà a les 8.30 des del centre cívic l’Escorxador per arribar fins a la Bastida d’Hortons. Dilluns, 8 d’agost, a les 20.30 hores, sessió teòrica per aprendre mesures d’autoprotec

Primers auxilis i situacions d’emergència, nova proposta gratuïta del ‘Fem ruta’

El ‘Fem ruta’ del programa d’oci alternatiu juvenil INSOMNI proposa la cinquena sortida gratuïta per tal que els joves puguin aprendre, en aquesta ocasió, primers auxilis en situacions d’emergència.   

Fem Ruta 5
photo_camera Fem Ruta

L’activitat tindrà lloc en dues sessions i jornades diferents. La primera trobada serà el proper dissabte 6 d’agost, on els i les joves aprendran nocions bàsiques de primers auxilis en situacions d’emergència tot fent ruta cap a La Bastida d’Hortons. El punt i l’hora de trobada d’aquesta excursió serà des del centre cívic l’Escorxador, a dos quarts de nou del matí.

La segona sessió, que tindrà lloc el dilluns 8 d’agost, al centre cívic l’Escorxador, a les vuit del vespre, es presentaran tècniques per tractar la insolació i la hipotèrmia a la muntanya, les lesions en ruta, les agressions d’animals, entre d’altres.

Aquesta sortida, organitzada pels serveis de voluntariat europeu i de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, compta amb la col·laboració l’ Àrea Bàsica de Salut i la Creu Roja.

Per a més informació i inscripcions es pot escriure a [email protected], trucar al 973 35 56 08, enviar un WhatsApp al 607 866 902 i seguir el Facebook de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Per als propers caps de setmana dels mesos de juliol i agost s’han programat d’altres sortides en les que els joves alturgellencs podran aprendre la fauna i flora pirinenca i els mites i llegendes locals.