L’equip de govern adapta les bases de contractació del gerent per a contractar una persona afí al partit de l’equip de govern.

Compromís acusa a l’alcalde Batalla de convocar un ple extraordinari a l’agost per contractar un gerent

No és la primera vegada que l’equip de govern convoca un ple extraordinari en temps de vacances estivals, nadalenques i/o de Setmana Santa per a fer votacions importants.

Ajuntament_contrapicat_estiu_web
photo_camera Ajuntament la Seu d'Urgell

El grup municipal de Compromís X La Seu lamenta que una vegada més l’equip de govern, liderat per Batalla i Fierro, hagi convocat un ple extraordinari de manera unilateral i per sorpresa, el 3 d’agost, per sotmetre a votació la modificació de plantilla de l’ajuntament i, sobretot, per a la contractació d’un assessor polític (gerent), amb un sou d’aproximadament 50.000 euros.

Es vol denunciar que no és la primera vegada que es fa aquest tipus de convocatòria sense previ avís i per sorpresa, com ja s’ha fet el 30 de desembre del passat any per a l’aprovació dels pressupostos municipals, o la Junta de Govern extraordinària convocada el Dijous Sant, a la Setmana Santa, per concedir la segona llicència d’obres a la urbanització “Baixada del Molí”.

Compromís X La Seu lamenta profundament que les bases de contractació del gerent s’aprovin durant el mes d’agost durant les vacances estivals, no garantint d’aquesta manera que la informació arribi a les màximes persones possibles. És una manera clara de manipular la convocatòria i, per tant, l’equip de govern torna a posicionar-se, clarament, en contra de la transparència municipal i el bon govern.

La publicitat i la concurrència no seran garantides en aquesta convocatòria per a la contractació d’una persona que ha de gestionar l’ajuntament, garantint així la contractació d’una persona propera a l’actual equip de govern. Aquest gerent s’haurà de fer càrrec del desgovern total i absolut que pateix l’ajuntament i els seus treballadors.

Compromís X La Seu, com no pot ser d’una altra manera, ha votat en contra de la seva contractació. Els ciutadans de La Seu paguen molts impostos i no gaudeixen d’uns serveis d’acord amb els diners aportats, i l’actual equip de govern liderat pel Sr. Batalla i Sr. Fierro sempre justifiquen una manca de diners a les arques municipals. Això no compta per la contractació del càrrec de confiança o gerent, que costarà uns 50.000 euros a totes i tots els ciutadans de la nostra ciutat.

També lamentem profundament que el grup municipal d’ERC faciliti i col·labori amb aquestes pràctiques poc transparents i rigoroses.

Òscar Ordeig, portaveu de Compromís, mostra el seu descontentament i declara: “contractar un gerent o assessor polític no és més que la demostració del fracàs de gestió de l’actual equip de govern”.

comentaris