El pediatre Jordi Fàbrega agafarà el relleu d'Albert Batalla

El pediatre Jordi Fàbrega, director assistencial de la Fundació Sant Hospital i director de la cooperativa Pediatria dels Pirineus, serà el successor de l’actual alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, com a cap de llista de la formació Junts per la Seu a les municipals del 2019. El candidat serà ratificat a la reunió que la militància del PDeCAT faran aquest vespre a la capital de l'Alt Urgell 

42289168_10217992596672997_2947150981638389760_n
photo_camera Fàbrega (el quart per la dreta) al debat que Omnium Cerdanya va organitzar divendres passat. Foto: Facebook Jordi Fàbrega

Tot i que la decisió es prendrà aquest vespre, amb la votació de la militància, des d'aquest mitjà podem avançar que Fàbrega serà amb tota seguretat la persona que agafarà el relleu de l'actual alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, com a cap de llista del PDeCAT encara que possiblement es presentarà sota la marca Junts per la Seu.

Jordi Fàbrega va ser nomenat director assistencial de l’Hospital de la Seu el mes de març del 2014. Anteriorment, des de l’octubre del 2009, ostenta també el càrrec de director de la cooperativa Pediatria dels Pirineus i és cap del servei de pediatria de la Fundació Sant Hospital de la Seu i coordinador de l’àrea pediàtrica de l’Alt Urgell. Fàbrega és un professional de reconegut prestigi en l'àmbit sanitari pirinenc i és molt actiu a les xarxes socials: té 2.929 seguidors a Twitter, 1.111 amics a Instagram (és membre fundador del grup @Igersseu_) i 850 seguidors a Facebook.

El passat divendres va participar a l’acte #DemaPotsSerTu que es va celebrar al Museu Cerdà de Puigcerdà organitzat per la delegació d'Omnium Cerdanya.

comentaris