Ordeig ha preguntat al Govern sobre el documental del contraban a TV3 i la mala imatge que es va donar de la Seu

Òscar Ordeig ha qualificat de vergonyós i de poc rigorós el documental, amb actors, recreacions artificials i insinuacions que no tenien res a veure amb la realitat.

_H8I1695
photo_camera Òscar Ordeig, al Parlament.

Òscar Ordeig qualifica de doble joc l'actitud de l'alcalde Batalla i de poc valenta, al no exigir a TV3 la retirada del documental abans d'emetre'l. Ordeig recorda que Batalla a més d'alcalde és el diputat portaveu del grup de CiU a la comissió de control de TV3 al Parlament.

En el ple del Parlament del dia d'avui, i en la sessió de control al Govern, Òscar Ordeig ha preguntat al Conseller de la Presidència, Sr. Francesc Homs, l'opinió del Govern respecte el documental que TV3 va emetre en horari de màxima audiència sobre el contraban en la frontera amb Andorra. Un documental mancat de tot tipus de rigor, amb la utilització d'actors i figurants que va donar una imatge totalment distorsionada i no ajustada a la realitat de la Seu d'Urgell i la comarca.

Òscar Ordeig ha afegit també que el documental emès per TV3, la televisió pública de Catalunya, perseguia una intencionalitat morbosa i de jutjar públicament a una persona coneguda. Un cap de turc. Un programa tendenciós.

Ordeig lamenta l'actitud de doble joc que ha mantingut l'alcalde Batalla en tot aquest afer. Informat des de feia setmanes de la gravació del programa, va acceptar participar-hi, i després d'haver-ne vist les conseqüències, fa veure que no hi tenia cap responsabilitat. Cal recordar que és el representant i portaveu del grup del Govern (CiU),  en la Comissió de Control de la Corporació catalana de mitjans de comunicació al Parlament.

Ordeig assegura que "de tot plegat, d'una acció irresponsable i malintencionada, n'ha sortit perdent una vegada més la Seu d'Urgell, la comarca i la seva gent".