Obren el termini de preinscripció pels estudis de Batxillerat a l’Institut Joan Brudieu

El termini de preinscripció per cursar els estudis de Batxillerat a l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell està obert des d'aquest dimecres, 27 de maig, i fins el dia 3 de juny. El centre ofereix el Batxillerat d’arts, el Batxillerat d’humanitats i ciències socials, i el Batxillerat de ciències i tecnologia. 

IES Joan Brudieu
photo_camera L'institut Joan Brudieu de la Seu.

La sol·licitud de preinscripció l'han de presentar les persones que volen accedir als estudis de qualsevol d'aquestes modalitats en un centre diferent del que s’està cursant l’ESO; les que cursen o han cursat un cicle formatiu (encara que s’imparteixi en el mateix centre on s’està matriculat); les que volen accedir a la modalitat d’arts i les que provenen d’un institut que ja no imparteix el batxillerat.

El tràmit de preinscripció s'ha de dur a terme de manera telemàtica a la pàgina web del Departament d'Educació

Cal recordar que, independentment que s’hagi fet la sol·licitud al registre electrònic (de manera general) o en suport informàtic (en els casos en els quals no sigui possible la presentació electrònica), s’haurà d’enviar a l'institut la documentació acreditativa dels criteris de prioritat generals i complementaris que no es pugui validar electrònicament, escanejada o fotografiada. El centre reenviarà un correu de resposta com a justificant de la recepció de la documentació. A l’assumpte de missatge és necessari posar-hi el nom de l’alumne, el curs i els estudis, per facilitar la gestió.

L’alumnat que es preinscrigui a Batxillerat a l’Institut Joan Brudieu haurà d’emplenar obligatòriament el full de tria d’itinerari i de matèries, que es pot trobar a la pàgina web de l’Institut: www.insjoanbrudieu.cat (a Menú > Secretaria > Preinscripció i Matrícula: impresos i instruccions).

20_BTX-CF_Reunio_Postobligatoris_Publicitat_premsa_maig_2020

Si convingués excepcionalment l’atenció presencial, caldrà demanar cita prèvia a l’Institut Joan Brudieu al telèfon (+34) 973 35 04 03, en l’horari d’atenció al públic, des del mateix dimecres 27 de maig.

Les consultes o peticions d'informació es faran a través del telèfon (+34) 973 35 04 03, de les 9.00 h a les 13.30 h, o del correu electrònic [email protected].