MENJADORS ESCOLARS

Miki Núñez lliura a l’Escola Pau Claris el diploma que l’acredita com a menjador de proximitat i qualitat

Ja són quatre els menjadors del projecte Mengem d’Aquí que han rebut aquesta distinció
selfie pau claris (1)
photo_camera Miki Núñez lliura a l’Escola Pau Claris el diploma que l’acredita com a menjador de proximitat i qualitat / CCAU

El cantant Miki Núñez ha lliurat al menjador de l’Escola Pau Claris de la Seu d’Urgell el diploma que l’acredita com a menjador de proximitat i qualitat. L’acte ha tingut lloc aquest dimarts durant l’estona de migdia en el marc del menjador escolar. Miki Nuñez ha estat amb els infants del menjador conversant i els hi ha cantat cançons ben conegudes per part dels alumnes.

cuinera miki
Miki Núñez amb una cuinera de l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell / CCAU

En acabar, ha anat a conèixer les cuineres i tastar el menú del dia. Posteriorment, s’ha lliurat el certificat amb la presència de la directora de l’escola, la presidenta de l’AFA, l’alcalde i la regidora d’educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la consellera comarcal d’educació del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i representants de IAUSA, l’empresa pública que gestiona el menjador.

escola amb miki
Miki Núñez a l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell / CCAU

Miki Nuñez és conegut com a presentador del programa Eufòria de TV3, així com també per la seva participació al programa Operación Triumfo.

En el marc del projecte Mengem d’Aquí, ja son quatre els menjadors que han rebut aquest distintiu durant el present curs escolar: l’Escola Mare de Deu de Talló de Bellver de Cerdanya, l’Escola Santa Coloma de Ger i les escoles de la Seu d’Urgell Albert Vives i Pau Claris.