29.11.2021 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS 14F

Mig centenar de manifestants antifeixistes protesten contra un míting de Vox a la Seu

Rocío Monasterio qüestiona les mesures contra la COVID-19 perquè assegura que "només porten ruïna, pobresa, por i opressió"
VOX acte electoral a la Seu 14F 2
VOX ha celebrat un acte electoral a la Seu /RÀDIO SEU
Mig centenar de manifestants antifeixistes protesten contra un míting de Vox a la Seu

Rocío Monasterio i candidats de VOX han celebrat aquest dilluns un acte electoral a la Plaça dels Oms de la Seu d'Urgell. Segons ha informat RÀDIO SEU, poc abans de l'inici de l'acte, col·lectius antifeixistes s'han concentrat a la plaça per mostrar el rebuig a la seva presència. A banda de la pancarta amb el lema principal, els concentrats també han exhibit estelades, banderes vermelles i cartells amb el lema 'Llibertat presos polítics', alhora que la comitiva de Vox mostrava una bandera espanyola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         ( Foto: Tocío Monasterio i candidats de VOX han celebrat un acte electoral a la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell /RÀDIO SEU)

Els manifestants han acusat Vox de fomentar "el discurs de l'odi, el racisme i el masclisme" i han reclamat "tolerància zero" cap a aquests postulats. En aquest sentit, han justificat la mobilització perquè volien demostrar que "no deixarem cap espai als carrers a l'extrema dreta", com també que "als Pirineus no hi són benvinguts". La policia ha establert un cordó de vigilància entre la protesta i els representants de Vox.

Rocío Monasterio qüestiona les mesures contra la COVID-19

Segons ha informat RÀDIO SEU, la dirigent de VOX, juntament amb el cap de llista per Lleida, Toni López, i el candidat urgellenc Manuel González, ha qüestionat les mesures de prevenció de la COVID-19 aplicades a Catalunya perquè creu que "només porten ruïna, pobresa, por i opressió", i n'ha culpat "el separatisme".

Mig centenar de manifestants antifeixistes protesten contra un míting de Vox a la Seu
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad