FESTES DE NADAL

Més de 1.800 treballs han participat en el 32è Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell

El dibuix i la poesia guanyadors absoluts apareixeran a la nadala oficial del Consell Comarcal

Expo 2021 (1)
photo_camera Expo 2021 (1)

Un total de 1.808 treballs han pres part en la 32a edició del Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell, que organitza tradicionalment el Consell Comarcal. Del total d’obres presentades, 1.316 corresponen a la modalitat de dibuix i 492 a la de poesia. Han participat en el certamen 12 de les 13 escoles d’educació infantil i primària de la comarca.

Han obtingut premi els tres primers classificats de cada modalitat i categoria. Els guardons consisteixen en un lot de llibres, un buf i una làmina-diploma. El dibuix i la poesia que han estat escollits com a guanyadors absoluts del concurs apareixeran a la nadala oficial del Consell Comarcal. L’autora del dibuix triat és Neus Martín Bullier, de 5è de primària de l’escola Pau Claris de la Seu d’Urgell, mentre que l’autora de la poesia escollida és Ona Perarnau Valls, també de l’escola Pau Claris.

Nadala Consell 2021

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc aquest dilluns al vespre. Per tal d’extremar la seguretat sanitària, l’acte no és farà com és habitual a l’interior de la seu del Consell Comarcal, sinó que es traslladarà a l’exterior, concretament al veí passatge Alsina. A més a més, es desglossarà en dos torns: el primer, a les 18.30 h per als alumnes d’educació infantil i cicle inicial de primària; i el segon, a les 19 h per als alumnes dels cicles mitjà i superior de primària.

El Concurs Escolar de Nadales compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i amb la col·laboració d’Edicions Salòria i Edicions del Pirata.

Més de 1.800 treballs han participat en el 32è Concurs Escolar
de Nadales de l’Alt Urgell