El Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell 2019 se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny

El Mercat Medieval dels Canonges, que se celebrarà dissabte 1 i diumenge 2 de juny, ja compta amb el nou cartell d’aquest any. El programa d’activitats va prenent forma per convertir la ciutat novament en un escenari autènticament medieval gràcies al seu singular centre històric.

Cercavila inaugural Mercat Medieval dels Canonges de la Seu 042
photo_camera Cercavila del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu.

El Mercat Medieval dels Canonges comptarà amb unes 90 parades de productes artesans, tant alimentaris com d’altres sectors, que ompliran els carrers santa Maria, Canonges i Lluís de Sabater.

Enguany aquest esdeveniment medieval oferirà actuacions al carrer amb les ja tradicions companyies com Gog&Magog i els Improvistos Krusty Show, i activitats lúdiques per a tota la família com tir amb arc i demostracions a càrrec de Vall Llobera Terra d’Arquers. A més, hi haurà tallers adreçats als més xics de la casa perquè es diverteixin fent ceràmica, cistelleria, fusteria, maquillatge i cal·ligrafia medieval a càrrec d’artesans i talleristes del territori

unnamed

Una edició més, el Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell tindrà lo col·laboració de diferents entitats de la ciutat com l’Associació de Veïns del carrer Canonges, el Grup de Diables de l’Alt Urgell i el Retaule de Sant Ermengol.

Properament la regidoria de Promoció Econòmica presentarà en roda de premsa el contingut íntegre de la programació del Mercat Medieval dels Canonges d’aquest any.