27.11.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

La Seu en Comú presenta la seva candidatura aquest dissabte al Passeig Joan Brudieu

La Seu en Comú: "No es tracta d'oferir únicament un alcalde a la Seu, sinó un equip amb garanties de poder governar la ciutat des d’una perspectiva plural i d'esquerres"

Candidatura la Seu en Comú
Candidatura la Seu en Comú/LSC
La Seu en Comú presenta la seva candidatura aquest dissabte al Passeig Joan Brudieu

La Seu en Comú presentarà (aquest dissabte 4 de maig, a les dotze del migdia, al Passeig Joan Brudieu) la seva candidatura per a les properes eleccions Municipals del 26 de maig de 2019. 

La candidatura de 'La Seu en Comú' considera que la millor manera de servir a la Seu d'Urgell és mitjançant un grup sòlid i eficaç. "La nostra idea no és oferir únicament un alcalde a la Seu, sinó un equip amb garanties de poder governar la ciutat des d’una perspectiva plural i d'esquerres", han afirmat.

La candidatura municipal La Seu en Comú combina la presència de persones provinents de diferents sectors de la Seu amb la intenció de canviar la manera de fer política municipal i enfocar-la al servei dels ciutadans.

Els sis primers llocs de la llista els ocupen:

1. Enric Riu Picón

2. Montserrat Rollán Espunyes

3. Jordi Pino Lacosta

4. Neus Albanell Tortadès

5. Marc Rogé Sal

6. Laura Garcia Castillejo

La resta de la llista està formada per persones de reconeguda dedicació en l'àmbit associatiu i professional, algunes amb gran experiència municipal en el govern de la Seu.

El programa es basarà en uns eixos principals: una Ciutat cohesionada socialment, dinamització de l'economia, potenciar la Seu com a centre impulsor del Pirineu, oferir solucions progressistes als problemes dels nostres veïns i veïnes i que la cultura sigui un pilar social i de cohesió de primer ordre.

La Seu en Comú presenta la seva candidatura aquest dissabte al Passeig Joan Brudieu
Comentarios