18.08.2022 |
Viure als Pirineus

L’ACTE TINDRÀ LLOC EL DIA 10 D’AGOST AL CONSELL COMARCAL

Manuel Suárez presenta a la Seu el llibre “La ciència, tard o d’hora, ho explica tot”

El biòleg Manuel Suárez presentarà a la Seu d’Urgell, el pròxim 10 d’agost, el seu llibre La ciència, tard o d’hora, ho explica tot, que publica Stonberg Editorial. El professor de química Enrique Aramburu serà l’encarregat de presentar l’obra, en un acte que començarà a les 8 del vespre a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i que comptarà també amb les intervencions de l’escriptor Isidre Domenjó i del mateix autor.

la-ciencia-tard-o-d-hora-ho-explica-tot
La ciència, tard o d'hora, ho explica tot
Manuel Suárez presenta a la Seu el llibre “La ciència, tard o d’hora, ho explica tot”

A l’hora d’escriure el llibre, Manuel Suárez es va fixar com a objectiu donar resposta a preguntes que tothom, un dia o altre, s’ha plantejat i, alhora, “oferir informació per poder reflexionar sobre altres interrogants que igualment formen part de la vida quotidiana”. El seu propòsit ha quedat a bastament ratificat, tal com apunta el professor Martí Boada, per a qui l’autor del llibre explica la ciència “de manera apassionada sense abandonar mai el rigor”.

L’obra està estructura en diversos capítols, cadascun dels quals tracta la relació entre la ciència i un aspecte concret de la vida i del món: la natura, l’alimentació, la salut, la genètica, el sexe, el llenguatge, la creativitat, l’educació, l’esport, la religió i les noves tecnologies, entre molts altres.

Manuel Suárez García va néixer a Sueros de Cepeda, León, l’any 1951. Va viure i estudiar a la Seu d’Urgell i després es va traslladar a Barcelona, on es va llicenciar en Biologia. Ha treballat en el món de l’ensenyament i la formació, tant com a professor d’institut com impartint cursos pedagògics a les principals universitats catalanes. També ha format part dels equips redactors de la Gran Enciclopèdia Catalana, l’Enciclopèdia de l’Esport Català i el Diccionari de Medicina de la Reial Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Es manté en actiu com a atleta i triatleta.

Manuel Suárez presenta a la Seu el llibre “La ciència, tard o d’hora, ho explica tot”
Comentarios