16.10.2021 |
Viure als Pirineus

MAIDO PARK, un nou espai per a què les famílies i els seus gossets s’hi sentin com a casa

maidopark1
Entrada a la botiga de Maido Park
MAIDO PARK, un nou espai per a què les famílies i els seus gossets s’hi sentin com a casa

El dia 23 d'abril es va inaugurar a Montferrer el centre Maido Park, un parc únic que ha estat pensat i dissenyat exclusivament per tal que les famílies puguin passar una estona agradable amb les seves mascotes.

Maido, que fa més de 20 anys que està en el negoci dels animals de companyia, ha decidit fer un pas endavant i obrir un parc que pugui cobrir les necessitats actuals de les famílies amb gossos, ja que la Dolors i el Manel, entenen que els gossos "són un més a la família, són com un fill, i se'ls ha de poder facilitar un lloc per esplaiar-se de forma sana i en un indret natural".

maidopark2

El nou parc consta d'una botiga on poden trobar tots els productes necessaris per a la salut dels animals, tant d'interior com d'exterior, el manteniment de piscines i assessorament.

Un cop passegem pel complex, podem veure que el parc ha estat pensat fins a l'últim detall: el parc consta de les seves pròpies màquines desprenedores, de les quals els clients en poden fer ús en cas que vulguin picar alguna cosa o bé prendre un refresc, i fins i tot una zona infantil on els nens poden jugar i divertir-se. Una de les àrees més exclusives del parc és el "rentador", un servei integral de neteja i hidromassatge que facilita la rentada dels gossos amb productes de la màxima qualitat; la idea del "rentador" ha estat pensada per poder estalviar els "mals de caps" que pot generar rentar les nostres mascotes a casa.

A part, el parc també disposa d'un espai pensat exclusivament pels gossos més petits o pels gossos que necessiten estar separats de la resta d'animals, sigui pel seu comportament o perquè encara estan en un procés d'educació i ensinistrament.

maidopark3

Una de les àrees estrella de Maido Park és, sens dubte el parc pels gossos adults, on a part de trobar una secció pensada especialment perquè els propietaris dels gossos puguin treballar i desenvolupar l'agilitat dels gossos, també compta amb una piscina de dimensions molt generoses on els gossos poden nedar i jugar entre ells.

Manolo, un dels fundadors del parc, ens comenta que "amb Maido Park hem intentat crear un parc que ho tingui tot, i que la gent pugui portar el seu gos i passar una bona estona". Sens dubte, quan un visita per primera vegada el Maido Park, no pot evitar sentir-se alegre, ple d'energia, i amb unes ganes immenses de voler jugar amb les nostres mascotes. I si vostè, lector d'aquest article, és com jo, que pels motius que sigui no podem gaudir de la companyia d'un gosset, ens dóna unes ganes immenses de voler tenir un gos, ni que sigui pel simple fet de poder formar part de la família de Maido Park.

MAIDO PARK, un nou espai per a què les famílies i els seus gossets s’hi sentin com a casa
Comentarios