27.09.2022 |
Viure als Pirineus

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell oferta noves formacions en el lleure

El Pack Lleure 2017 inclou dues novetats: un curs sobre excursionisme i campisme i un altre de primers auxilis en infants i joves. També s’ofereix el curs per a monitor de lleure.

Sense nom
Poster Pack Lleure
L’Oficina Jove de l’Alt Urgell oferta noves formacions en el lleure

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell convoca un nou programa de cursos en l’educació en el lleure emmarcada en l’oferta Pack Lleure 2017 que enguany presenta dues  novetats respecte a l’edició anterior: un curs sobre excursionisme i campisme i un altre de primers auxilis en infants i joves. També s’ofereix el curs per a monitor de lleure.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, remarca que amb aquesta ampliació de formacions “donem resposta a les necessitats que ens han fet arribar els urgellencs i urgellenques a través de l’enquesta realitzada fa uns mesos”. Per Iscla, l’oferta del Pack Lleure 2017 “és una molt bona oportunitat d’ampliar els coneixements, així com el currículum personal”.
 
pack lleure 2017
El cursos
 
El curs d’excursionisme i campisme, que està adreçat a joves a partir de 18 anys,  tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de maig a l’Alberg La Valira de la Seu d’Urgell. El curs consta de 20 hores, va a càrrec de l’Escola Forca i s’obté títol oficial. Les places són limitades. El preu és de 70 euros.
 
Pel que fa al curs de primers auxilis en infants i joves, que està pensat per ajoves a partir de 16 anys, es realitzarà els dies 18, 19 i 20 de juliol, de cinc de la tarda a set vespre, al centre cívic l’Escorxador. La formació va a càrrec de Creu Roja. El preu és de 15 euros.
 
El curs de monitor de lleure, que s’adreça a joves a partir de 18 anys, es realitzarà els dies 27, 28, 29 i 30 juny i els dies 1, 3, 4, 5, 6, 8 i 9 de juliol, i l’horari és de nou del matí a dues del migdia i de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, excepte el darrer dia. Les classes tindran lloc a l’Alberg La Valira i seran a càrrec de l’Escola Forca, obtenint-ne el títol oficial. . El preu del curs és de 245 euros.
 
Les inscripcions d'aquests tres cursos es poder fer a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, correu electrònic [email protected] i telèfon 973 355 608. Val a dir que per donar-se de baixa en la inscripció en qualsevol de les tres formacions, cal fer-ho set dies abans de l’inici de l’activitat. Si no s’avisi amb aquesta antelació, es cobrarà el curs sencer.
 
Aquest programa de cursos d'educació en el lleure compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Departament de Benestar Social i Família i Creu Roja.  

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell oferta noves formacions en el lleure
Comentarios