Tallers creatius a la Seu d'Urgell

L'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell Ofereix una dotzena de cursos i tallers.

Inscripcions obertes per l’oferta artística que va des del dibuix, la pintura, les manualitats, l’scrapbooking passant per la fotografia digital, la ceràmica, la cistelleria i la restauració. Els cursos i tallers per aquest any escolar donaran cabuda a alumnes de totes les edats.

CARTELL ESCOLA ART_2016_2017_TALLERS I CURSOS ART
photo_camera Cartell de l'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell pel curs 2016-2017

L'Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell ofereix per aquesta nou curs 2016-2017 un total de 4 cursos i 8 tallers que van des de l’aquarel·la, el dibuix, la pintura, les manualitats, l’scrapbooking, la fotografia digital, la ceràmica, la cistelleria i la restauració.

Els cursos que tenen lloc fins el mes de juny són: d’aquarel·la, per a nens i nenes a partir de 8 anys, dirigit per Albert Viladés; de dibuix, pintura i manualitats, per a infants de 3 a 6 anys, a càrrec de Gemma Coma; de dibuix i aquarel·la, adreçat a adults, conduït per Albert Viladés; i de pintura (oli, vinílic, acrílic, tècniques mixtes, etc.) també adreçat a adults, a càrrec de Josep Travé.

Els tallers

L’Escola Municipal d’Art de la Seu també ha programat un ampli ventall de tallers de diverses tècniques. Un taller de manualitats (paper maché) a càrrec de Gemma Coma, que s’iniciarà el dia 7 novembre. També s’ofereixen tres tallers de fotografia digital: l’inicial (dos torns diferents: 7 de novembre i 6 de març);  l’avançat (dos torns diferents: 8 de novembre i 6 de març); i un altre per a nens i nenes (a partir del dia 9 de novembre), tots tres conduïts per Adrià Ventura.

Els altres tallers són: el d’iniciació a la ceràmica a càrrec de Gemma Coma; el de cistelleria, conduït per Jeremy Gayllard; i el de restauració que anirà a càrrec de Susana López.

El centre també té en projecte organitzar un taller d’scapbooking. Les persones que hi estiguin interessades cal que ho facin saber a la mateixa Escola Municipal d’Art.

Per informació d’horaris, preus dels cursos i tallers i inscripcions cal dirigir-se a l’Escola Municipal d’Art, situada al centre cultural Les Monges (plaça de les Monges, núm.2), trucant al 687 72 38 18 / 973 35 48 38 o enviant un correu electrònic a [email protected]