L'escola Albert Vives guanya la World Robot Olympiad (WRO)

L’equip guanyador ha estat format per Clàudia Sanllehí, Marcel Gómez i Biel Mateu, tots alumnes de 4t de primària.

portada2
photo_camera La Clàudia Sanllehí, Marcel Gómez i Biel Mateu a la WRO.

L’equip AV ROBOTS 5 de l’escola Mn. Albert Vives ha guanyat la WRO (WORLD ROBOT OLYMPIAD) organitzat per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Engijoc i la Fundació educaBot.

L’equip guanyador ha estat format per Clàudia Sanllehí, Marcel Gómez i Biel Mateu, tots alumnes de 4t de primària.

portada

L’escola ha estat representada en aquesta competició de robòtica educativa per 5 equips de 3 components, sota la direcció de la mestra Mireia Alba, que és la coordinadora del projecte de robòtica que l’escola porta a terme.

La WRO és una competició de robòtica a nivell mundial adreçada a joves estudiants d’entre 7 i 15 anys. 

Per participar en aquesta competició s’ha de formar un equip d’entre dos i tres participants, més un entrenador que dóna suport als alumnes durant el procés de preparació de l’Olimpíada, però mai pot col·laborar ni comunicar-se amb ells durant el torneig. Els equips tenen dos hores i mitja per construir i programar un robot que posteriorment resoldrà un desafiament en la taula de competició. Un dels valors afegits és que una de les regles de joc es pot anunciar a última hora. La qualitat d’aquesta prova està en el foment de valors i capacitats, ja que els participants treballen en equip i han de desenvolupar la seva creativitat, tenir iniciativa i resoldre problemes per realitzar el repte que se’ls proposa.

L’equip guanyador de l’escola Albert Vives representarà a la província de Lleida a la fase nacional que es farà a Múrcia els dies 16 i 17 de setembre.

comentaris