TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

L'elèctrica pirinenca Peusa vol estar entre les principals 25 comercialitzadores de l'Estat començant a vendre gas

Peusa comercialitza energia elèctrica 100% verda i durant el 2018 va facturar prop de 16 milions d'euros, 1,5 milions més que l'exercici anterior.

Pla americ...... del president de Peusa, Ventura Reb.....s, durant la seva intervenci...... a la taula rodona d'empreses lleidatanes de la 30a Trobada Empresarial al Pirineu. Imatge del 6 de juny de 2019 (Horitzontal).
photo_camera El president de Peusa, Ventura Rebés, durant la seva intervenció a la 30a Trobada Empresarial al Pirineu/Albert Lijarcio

La companyia elèctrica alturgellenca Peusa preveu començar a comercialitzar gas a partir d'aquest juliol. Amb aquest nou pas, la firma confia poder situar-se en els pròxims quatre o cinc anys entre les 25 principals comercialitzadores d'energia de l'Estat, segons ha exposat el president del consell d'administració de Peusa, Ventura Rebés, en el marc de la 30a Trobada Empresarial al Pirineu

Peusa preveu iniciar aquest estiu la comercialització de gas. La companyia energètica pirinenca seguirà el mateix model que ja porta a terme amb la comercialització de llum. "Ens hem donat d'alta per començar a comercialitzar, hem dipositat els avals corresponents i començarem a comercialitzar gas per tot l'Estat, principalment a Catalunya", ha assenyalat Rebés. 

L'empresa vol seguir creixent. Amb aquest nou pas, Peusa confia poder-se situar entre els pròxims quatre o cinc anys entre les 25 principals comercialitzadores d'energia de l'Estat, segons ha dit el president del consell d'administració de la companyia. Rebés confia que aquest creixement se centrarà més en l'àmbit domiciliari, més que no tant en empreses.

Peusa comercialitza energia elèctrica 100% verda i durant el 2018 va facturar prop de 16 milions d'euros, 1,5 milions més que l'exercici anterior. La companyia té actualment uns 12.500 clients i compta amb uns 1.400 accionistes, la majoria veïns de l'Alt Urgell. Peusa disposa d'uns 500 quilòmetres de xarxa pròpia i de tres centrals hidroelèctriques, que generen 39 GW anuals.