INFRAESTRUCTURES

L'aeroport de la Seu tindrà la pista il·luminada l'any que ve per poder augmentar la capacitat d'operacions

Andorra incrementa la seva aportació a la infraestructura i té l'esperança que hi arribin vols xàrter aquest hivern
Pla americà del conseller de Territori, Damià Calvet, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa d'Andorra, Jordi Gallardo, amb el conveni sobre la gestió de l'aeroport d'Andorra - La Seu que acaben de signar, el 18 de desembre de 2020 (Horitzontal)
photo_camera El conseller Damià Calvet, i el ministre d'Andorra, Jordi Gallardo, amb el conveni sobre la gestió de l'Aeroport de la Seu/Albert Lijarcio
L'aeroport d'Andorra-La Seu tindrà la seva pista il·luminada l'any que ve, amb l'objectiu de poder augmentar la seva capacitat operativa a la nit. El projecte es preveu licitar pròximament, amb la idea que s'executi durant el 2021. Així ho ha anunciat aquest divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en l'acte de signatura d'un nou conveni de gestió de la infraestructura amb el govern d'Andorra. Precisament, el Principat ha augmentat la seva aportació fixa en 100.000 euros anuals i el seu ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha dit que té l'esperança que aquest hivern hi arribin vols xàrter turístics i que es treballa perquè n'hi hagi de regulars a partir del primer semestre de l'any que ve.