Eleccions 21-D

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, diu que la resposta política al 155 ha de ser el vot a Puigdemont

Jordi Turull diu que les eleccions del 21-D “han de sevir per restituir el govern cessat, perquè el nostre és un país que es construeix amb les urnes”.

JuntsxCat acte electoral la Seu
photo_camera Acte electoral de Junts per Catalunya a la Seu.

Junts per Catalunya, va celebrar aquest dijous a la Seu d'Urgell el seu acte central a l'Alt Pirineu, omplint la Sala de Cultura de Sant Domènec. A l'acte electoral hi van participar l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i el conseller de la Presidència cessat, Jordi Turull, fins a la setmana passada empresonat durant més de trenta dies a Estremera (Madrid). També hi van prendre part el cap de llista per Lleida, Josep Maria Forné i les candidates de l'Alt Pirineu, Imma Gallardo, regidora de Sort, i Rosa Fàbrega, alcaldesa de les Valls d'Aguilar. L'alcalde de la Seu,Albert Batalla, va fer balanç dels seus catorze anys com a diputat al Parlament de Catalunya, i va afirmar que “aquestes eren unes eleccions de resposta política al 155” i que aquesta resposta havia de traduir-se “en el vot a Puigcemont”.

El conseller Jordi Turull i número 4 de la candidatura de JuntsxCat a la circumscripció de Barcelona, va fer una crida al sobiranisme a “mostrar al món qui per guanyar a Catalunya només necessita urnes i paperetes, i qui per véncer necessita porres, repressió, exilis i empresonaments”. Jordi Turull va afirmar dir que les eleccions del 21-D “han de sevir per restituir el Govern de la Generalitat cessat, perquè el nostre és un país que es construeix amb les urnes”.

comentaris