L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell ho té tot a punt per iniciar el nou curs 2022-2023

El pròxim dilluns 12 de setembre s’inicien les classes a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell. A més a més de tota l’oferta de llenguatge musical, cant coral i instruments, també s’ofereix un seguit de noves assignatures pensades des de nadons fins a adults.
20220901_Matrícules setembre curs 22-23_
photo_camera L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell ho té tot a punt per iniciar el nou curs 2022-2023

Música en família

Es realitzaran classes de música per a nadons de 0-2 anys. Com a únic requisit, els infants han de venir amb un acompanyant a les sessions. Aquesta etapa en la que mitjançant un entorn musical ric i variat es comença a desenvolupar el potencial per aprendre música com una forma imprescindible del seu desenvolupament integral com a ésser humà.

Dels 3 als 6 anys s’impartiran classes de sensibilització musical.

Noves agrupacions

 Enguany l’EMM ofereix novetats adreçades als amants de la música folk, per poder  formar part de l’agrupació de Música Tradicional (dirigida per Georgina Fàbregas) i pels adolescents i adults més “rockeros” podran formar part del grup d’adults de Combos de moderna (que dirigeix Manu Suárez). A més a més, també es pot accedir a la big band, l’orquestra i el grup d’acordions cromàtics.

Val a dir que totes aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs sense necessitat d’assistir a les altres assignatures.

D’altra banda, el programa agrupacions s’adreça a alumnes que ja estudien un instrument a l’escola.

Cor d’adults

El cor d’adults és obert a tota la ciutadania que vulgui cantar i passar una bona estona en grup. Si el fill/a està matriculat a l’escola, per la mare o pare o tutor/a, és gratuït (només haurà de pagar la matrícula). 

Preinscripcions

L’Escola Municipal de Música obre noves preinscripcions per al curs 2022-2023 fins el 30 de setembre.

Les preinscripcions s’han de formalitzar de manera telemàtica a través de la pàgina web clicant al següent enllaç: http://links.laseu.cat/inscrip s’adrecen a futurs alumnes que vulguin iniciar-se o bé continuar formant-se en l’àmbit musical. Aquests han d’emplenar el formulari i fer constar les assignatures que volen cursar i l’especialitat instrumental. S’aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

 Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola Municipal de Música, trucant al telèfon 973 354639 o enviar un correu a [email protected]