Les Escoles Esportives Municipals de la Seu d’Urgell ofereixen més d’una dotzena d’activitats físiques per al curs 2022-23

El proper dilluns dia 12 de setembre s’obren les inscripcions de forma telemàtica a les activitats que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les inscripcions s’obriran a les nou del matí de dilluns.
EEM22_23
photo_camera Les Escoles Esportives Municipals de la Seu d’Urgell ofereixen més d’una dotzena d’activitats físiques per al curs 2022-23

Les activitats s’iniciaran a  partir de dilluns 3 d’octubreTotes les activitats que ofereixen les Escoles Esportives Municipals aquest curs es tornen a realitzar amb absoluta normalitat i sense mesures sanitàries especials.

Les activitats per al públic infantil mantenen l’oferta, força consolidada, de les teles acrobàtiques (a partir de 5 anys) i tennis (a partir de 5 anys i per a totes les edats).

Les EEM per a totes les edats són: correcció postural, condicionament físic, estiraments i col·locació, gimnàstica coreografies i tennis.

Les activitats exclusives i limitades per a la gent gran són: aiguagim, gimnàstica de manteniment i ioga. L’oferta de l’activitat de ioga per a persones grans enguany s’estructura en grups d’edat, de manera que el tipus de treball es pugui adaptar millor a les capacitats de cada persona.

Activitats a Castellciutat

Les activitats destacades són: el ioga i la gimnàstica de manteniment. Les places són limitades. Les classes començaran a l'octubre.

Fulletó informatiu

Tota la informació de les EEM està recollida en un díptic que s’està fent arribar a totes les llars de la ciutat. Aquest fulletó ja es pot consultar online al web municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, o a través de l'enllaç: https://www.laseu.cat/viure-a-la-seu/esports/escoles-esportives/EEM22_23.pdf