La Seu d'Urgell present a la Fira especial de l'Euskal Jaiak d'Ordizia

Dimecres dia 7 de setembre, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, la 1a tinent d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, i la regidora Carme Espuga van visitar la localitat guipuscoana d'Ordizia, en motiu de la celebració de la Fira especial de l'Euskal Jaiak (Festes Basques d'Ordizia) que inclou el concurs de formatges amb DOC Idiazábal o Artzai Gazta.
Visita Fira formatges Ordizia-1
photo_camera La Seu d'Urgell present a la Fira especial de l'Euskal Jaiak d'Ordizia

La delegació urgellenca encapçalada per Francesc Viaplana va ser rebuda per l'alcalde d'Ordizia, Adur Ezenarro, i per la 1a tinent d'alcalde d'aquest ajuntament basc, Maitane Álvarez, habillats amb la vestimenta tradicional de la localitat. 

Després de la recepció institucional, les autoritats urgellenques van visitar el mercat d'Ordizia que se celebra cada dimecres on, a més a més de trobar-hi formatges de DO Idiazábal, es caracteritza pel seus productes agroalimentaris frescos, de temporada i de proximitat com fruites, verdures i hortalisses, entre d'altres. També van presenciar l'important concurs de formatges amb DOC Idiazábal o Artzai Gazta que enguany es va emportar el premi Quesería La Leze, formatgeria que cada any és present a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, en el marc de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell. 

Val a dir que fa 30 anys que la Seu d'Urgell, així com la Fira de Sant Ermengol, és present en aquesta fira d'Ordizia, i viceversa. 

Visita Fira formatges Ordizia-2