L'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell ofereix una àmplia oferta cursos i tallers

Escola Municipal d'Art
photo_camera Escola Municipal d'Art

L'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell ofereix un total de set cursos i tallers de diferents modalitats artístiques que s'iniciaran aquest pròxim mes de febrer. Les propostes van des de la ceràmica tradicional a la ceràmica rakú, la cistelleria, el dibuix, les manualitats fins a la fotografia i el photoshop, el transfer, decoupage i la pintura directa.

Els cursos i tallers són els següents:

Ceràmica RAKÚ: Tècnica tradicional oriental d'elaboració de ceràmica utilitària. Les classes tindran lloc els divendres 6, 13, 20 i 27 de febrer, de les 15.30 a les 17 hores o de les 17 a les 18.30 hores, a càrrec de Miquel Rosell. El preu del taller és de 20 euros.

Taller de cistelleria: Noves i imaginatives aplicacions de la tècnica tradicional de cistelleria. Les classes aniran a a càrrec de Jeremy Gaillard, i tindran lloc durant els dimecres dels mesos de febrer, març i abril amb un total de 12 sessions de 3 hores. L'horari serà de les 16 a les 19 hores. El preu de tot el curs és de 115 euros.

Dibuix amb model: Les classes aniran a càrrec d'Albert Viladés, i seran els dijous de 15 a 17 hores o els divendres de 17 a 19 hores. En aquest curs hi haurà un model natural durant les dues sessions setmanals. El preu és de 75 euros al mes. Consta de 36 hores.

Taller de ceràmica: Amb una part teòrica (tupis de fang i procedència) i una altra de pràctica (tècniques de modelatge i decoració). El taller anirà a càrrec de Virginia Alvárez. El taller consta d'un total de 30 hores i tindrà lloc els dimarts i dijous de les 15.30 a les 17 hores o bé de les 19 a les 20.30 hores.

Transfer, decoupage i pintura directa: coneixement de diferents tècniques per decorar objectes de cartró, fusta o vidre, diferents tècniques d'estampació, pintura directa acrílica i esmàltica, envernissat i esmat. Les classes aniran a càrrec de Miriam Martínez. Els dimecres de 15 a 16.30 hores o de les 16.30 a les 18 hores. El preu del taller és de 90 euros. Consta de 18 hores.

Manualitats: Amb material reciclat, restauració, ceràmica artística i decoració. Les classes aniran a càrrec de Lourdes Garcia els dilluns i dimecres de les 15.30 a les 17 hores o de les 19 a les 20.30 hores. Curs de 30 hores i costa 150 euros.

Fotografia digital + Photoshop: Tindrà lloc els dimarts i els dijous de 19 a 20.30 hores, a càrrec d'Adrià Ventura. El curs tindrà una durada de 30 hores i té un preu de 150 euros.

Per a més informació sobre tots aquests cursos i tallers i inscripcions, a l'Escola Municipal d'Art, situada al centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell, o trucant al telèfon 687 72 58 18 o enviant un correu electrònic a [email protected]