L’empresa Escribà Multiserveis ha obert, aquest desembre, una botiga-exposició a la Seu d’Urgell

L'Albert Escribà ens explica la trajectòria de l'empresa Escribà Multiserveis dedicada, des de l'any 2003, als serveis de la llar i al manteniment d'equipaments públics i privats.
albert-ok
photo_camera L'Albert Escribà a la seva nova botiga de la Seu d'Urgell.

L’Albert Escribà (Taús, Valls d’Aguilar) va començar a treballar d'aprenent d'electricista, a l’edat de 16 anys, a l’empresa Sama de la Seu d’Urgell. En aquesta empresa hi va estar dotze anys i durant tot aquest temps va compaginar la feina amb la formació continuada fins que l’any 2003 va crear la societat Electricitat Escribà, una empresa que amb el temps ha anat evolucionant fins al que és avui, Escribà Multiserveis.

“Vaig començar molt jove, com es feia abans, i això em va permetre passar per tots els àmbits de l’empresa, de baix de tot fins a dalt. Considero que així és com s’aprèn bé qualsevol ofici”, ens explica l’Albert.  Des del 2003 fins a l’actualitat hi ha hagut moments de tota manera, amb una crisi econòmica molt forta entremig, però l’Albert ha aprofitat bé el temps i ha compaginat sempre el treball amb els estudis. S’ha tret els carnets d’instal·lador electricista, d’instal·lacions tèrmiques d’edificis i els d’instal·lacions d’aigua i gas. L’Albert diu que “la tecnologia, la formació i els certificats oficials són necessaris per fer les feines amb garanties i amb responsabilitat”. També treballen, cada cop més, amb instal·lacions fotovoltaiques i d'energies renovables que tenen cura del medi ambient.

Actualment, Escribà Multiserveis ofereix un servei de reformes integral i quan agafa una obra ho pot fer tot, de manera que així simplifica la feina de les contractacions i posa les coses més fàcils als clients. “Amb el meu germà, el Josep Maria Escribà, ens encarreguem de tot i a banda de les obres que fem portem el manteniment d’equipaments públics i privats del Pirineu”, assegura l’Albert.  “El Josep Maria és especialista en la fabricació i muntatge de finestres d’alumini i de PVC, cosa que els clients agraeixen moltíssim”.

Actualment, Escribà Multiserveis ofereix un servei de reformes integral i quan agafa una obra ho pot fer tot, de manera que així simplifica la feina de les contractacions i posa les coses més fàcils als clients.

Escribà Multiserveis aquest desembre fa un pas més i obre una botiga-exposició al local que tenen a l’Avinguda Salòria de la Seu d’Urgell, al número 34. D’aquesta manera oferiran als seus clients tot un ventall de productes i de propostes de cara a les reformes i les obres que aquests vulguin dur a terme.