19.05.2022 |
Viure als Pirineus

JOAN RIBÓ I CANUT, MOLT VINCULAT PERSONALMENT I FAMILIAR A LA COMARCA DE L'ALT URGELL, SERÀ L'ENCARREGAT DE LLEGIR EL PREGÓ A PROPOSTA DE TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL

L’alcalde de València serà pregoner de la Festa Major de la Seu d’Urgell 2016

L'alcalde de València, Joan Ribó i Canut, serà aquest any la persona que pronunciarà el pregó de la Festa Major de la Seu d'Urgell, el dissabte 27 d'agost a les nou del vespre des del balcó de l'Ajuntament Urgellenc.

Joan Ribó Canut
Joan Ribó Canut
L’alcalde de València serà pregoner de la Festa Major de la Seu d’Urgell 2016

La proposta, que parteix de tots els grups municipals de l'Ajuntament urgellenc, compleix les condicions que sempre es procura que tingui el pregoner de la Seu: la primera, indubtable en aquest cas, és ser un personatge de referència. La segona, que també compleix, és que tingui algun tipus de vincle amb la ciutat. Ribó, tot i ser nascut a Manresa, va créixer a Adrall on encara hi té part de la seva família més propera. La Seu d'Urgell i Adrall són indrets de referència per a Ribó i diversos cops a l'any hi retorna.

L'actual alcalde de València, estudià agrònoms i és doctor en tecnologia dels aliments. Professor universitari i investigador en el seu àmbit professional, Ribó va començar, en paral·lel, la seva activitat política. Entre d'altres, ha estat diputat a les Corts Valencianes des del 1995 fins al 2007. Fins i tot fou candidat de la seva formació política a la Presidència de la Generalitat Valenciana. Després d'un període d'aturada en l'activitat institucional i política, entre el 2007 i el 2010, Joan Ribó és nomenat candidat a l'alcaldia de València, càrrec que assoleix el 13 de juny de 2015. 

L’alcalde de València serà pregoner de la Festa Major de la Seu d’Urgell 2016
Comentarios