07.12.2022 |
Viure als Pirineus

L'alcalde interconnectat

És un dels polítics catalans més influients a internet. Va estudiar periodisme i sap utilitzar Facebook, Instagram i Twitter com ningú. Sempre gestiona personalment les xarxes socials i, així, marca la seva pròpia agenda informativa i la del seu entorn. És un polític del segle XXI. Ell tria les notícies que vol posar en el primer pla de l'actualitat, les que vol reforçar i les que vol obviar. Pot estar a Barcelona i parlar per Twitter d'un tema d'interès pels veïns de la Seu d'Urgell, de manera que pot estar lluny i estar a prop al mateix temps. Aquest és un dels grans avantatges d'internet. Ara ha estrenat una web de campanya però de ben segur continuarà marcant l'agenda política des del seu perfil de Twitter i de Facebook.

Albert Batalla
Albert Batalla és un expert en xarxes socials.
L'alcalde interconnectat

L’equip de CiU a la Seu d’Urgell, encapçalat per Albert Batalla, ha posat en marxa aquest dilluns un nou web que permetrà donar a conèixer el seu projecte. La pàgina albertbatalla.cat ha estat concebuda amb el lema “escoltar, pensar, actuar”, conceptes que simbolitzen l’actitud de la candidatura.

Al web s’hi pot conèixer l’equip que acompanya Batalla en la seva candidatura a la reelecció com a alcalde de la Seu, el programa que presenta, l’activitat i agenda del grup, i dóna l’opció de contactar directament amb el candidat, tant per correu electrònic com per Whats app.

Més enllà d'aquesta proposta de campanya, l'Albert Batalla té el seu perfil propi a la xarxa i fent-li una ullada ràpida n'hi ha prou per veure que la Seu d'Urgell i el Pirineu són la seva passió però també és evident que la seva ambició política va més enllà de l'àmbit local i la seva influència s'estén arreu del territori català. Les xarxes han estat i són la principal eina de treball en la gestió política del dia a dia d'aquest jove catalanista cridat a ocupar llocs rellevants en l'espai polític del país.

L'alcalde interconnectat
Comentarios