06.10.2022 |
Viure als Pirineus

FESTES MAJORS

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell presenta el programa definitiu de la Festa Major

La Festa Major 2022 torna amb tota la seva plenitud
Presentació programa Festa Major la Seu 2022
Carlos Guàrdia, presentant els actes de la Festa Major de la Seu / laseu.cat
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell presenta el programa definitiu de la Festa Major

Aquest matí, el tinent d’alcalde de Cultura i Festes de l’Ajuntament, Carlos Guàrdia, juntament amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, i el vicealcalde, Jordi Fàbrega, han presentat en roda de premsa el programa definitiu de la Festa Major de la ciutat, destacant-ne els aspectes més rellevants. 

Amb una franja de cinc dies, hi trobarem un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, per les que a partir d’avui ja s’obren les inscripcions.

Un any més, tornem a comptar amb els concerts a l’espai de les Casetes,a la plaça Catalunya i a la plaça Camp del Codina, així com obres de teatre, espectacles al carrer, competicions esportives, entre altres. Referent a aquestes últimes, estan ubicades al l’aparcament Doctor Peiró des de divendres fins dimarts, traslladant a dimarts la tarda de preus populars, aplicant un 50 per cent de descompte per cada ticket de les atraccions.

Es torna a acollir les tradicionals parades d’artesania,i les atraccions. Que pel que fa les atraccions a la ciutat, hi seran de divendres fins el dimarts, fent que dimarts a la tarda, es recuperi la ‘Tarda popular’ gaudint d’un 50 per cent de descompte per cada ticket de les atraccions. 

Guàrdia, ha finalitzat agraint tota la feina que han fet les diferents àrees de l’Ajuntament per una Festa Major exitosa, així com també agraïnt i felicitant a la Coordinadora de Casetes pels seus 10 anys de treball realitzat.

Pregó

L'Alcalde urgellenc, Francesc Viaplana, ha anunciat aquest matí, que el pregó anirà a càrrec de l'escriptora urgellenca, Teresa Colom. Remarca: 'Estem molt contents i ens fa molta il·lusió que la Teresa hagi acceptat aquest encàrrec' 

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell presenta el programa definitiu de la Festa Major
Comentarios