01.07.2022 |
Viure als Pirineus

ECONOMIA

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga 8.000€ en ajuts per a autònoms

L'ajuntament comptava amb una partida pressupostària de 10.400€ i en total es lliuraran 10 ajuts a autònoms.
OAC La Seu
Entrada administrativa a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell /FS
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga 8.000€ en ajuts per a autònoms

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat l’atorgament d’un total de 8.000€ en concepte d’ajuts per a autònoms. Concretament es lliuraran 10 ajuts a per un import de 800€ cadascun, la quantitat màxima que disposava aquesta convocatòria de subvencions que comptava amb una partida pressupostària de 10.400€.

Els autònoms que han rebut aquest ajut s’inclouen tots en la tipologia que inclou persones desocupades o en situació d’atur que es van donar d’alta d’autònoms entre l’1 de novembre de 2020 i el 31 d’octubre de 2021.

AJ.LASEU- LOGO LASEU EMPREN

La tinent d’alcalde de Promoció del Municipi de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, manifesta al respecte que “pensem que és important seguir donant suport a aquelles persones de la nostra ciutat que decideixen emprendre i aposten per fer-ho a la Seu. Ja fa anys que es convoquen aquests ajuts i creiem que cal mantenir-los, és per això que s'incorporen de nou al pressupost pel 2022 aprovat ahir al plenari amb els vots de l'equip de govern”.

Una dada destacable d’aquesta convocatòria de subvencions és que el 80% dels autònoms que rebran aquest ajut són dones. Val a  dir que en aquesta darrera convocatòria s’hi van presentar un total de 17 sol·licituds, de les quals 7 han estat denegades per no complir amb els requisits establerts en les bases reguladores d’aquestes subvencions. Aquestes subvencions estan destinades a la promoció del municipi i al foment de l’activitat econòmica local i de la creació de llocs de treball. 

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga 8.000€ en ajuts per a autònoms
Comentarios