CURSES POPULARS

Es posposa la Sant Silvestre de la Seu d'Urgell degut a la situació sanitària actual

La situació sanitària ha obligat a redissenyar la cursa a un format virtual per tal d'evitar possibles aglomeracions de gent en un esdeveniment multitudinari que acostumava a superar els 2.000 inscrits
Sant Silvestre la Seu 2021
photo_camera Els organitzadors anunciant que la Sant Silvestre de la Seu s'ha posposat

La Sant Silvestre de la Seu - Memorial Marc Peña Turet arriba a la seva XIII edició, enguany, però, degut a la situació sanitària actual, es posposa per a més endavant. Tot i així, des de l'organització, en tot moment, s'ha volgut continuar amb la tradició per tal de seguir mantenint l'esperit viu de la popular la cursa, i per tant, per aquests dies de Nadal, es recupera el format virtual de l'edició anterior.

La situació actual generada per la Covid-19 ha obligat a redissenyar la cursa a un format virtual per tal d'evitar possibles aglomeracions de gent i vetllar per la salut de les persones en un esdeveniment que cada any acostumava a ser multitudinari, arribant a superar els 2.000 inscrits. D'aquesta manera, es proposa que cada participant recorri els 3,6 km de la cursa quan vulgui, i ho faci sol o acompanyat.

Com sempre, cal recordar, que la cursa és totalment gratuïta, i aquest any, també es requereix inscripció prèvia, la qual, es pot fer fins al dia 31 de desembre inclòs a la pàgina web www.santsilvestre.com. Un cop inscrit, des de l'organització s'enviarà un correu electrònic de confirmació. Enguany, com a novetat i per tal de fer un pas més i seguir millorant la cursa, s'ha dissenyat una samarreta de la cursa. En la inscripció, cada participant pot escollir entre demanar una samarreta o un barret de forma totalment gratuïta.

D'aquesta manera, encara que la cursa s'ajorni per a més endavant, del 28 al 31 de desembre hi haurà la recollida de samarretes o barrets al Palau d'Esports de 10h a 14h i de 17h a 20h (31 només en horari de matí). De fet, aquests serviran per a la cursa que es farà quan la situació sanitària ho permeti.

Sant Silvestre la Seu 2021

D'altra banda, i per tal de seguir mantenint viu l'esperit de la jornada, des de l'organització es proposa als corredors a seguir fent el recorregut durant al llarg dels propers dies. Així, cada corredor que decideixi participar en aquest format virtual, entrarà en el sorteig d'un vol en parapent. Per a participar-hi, a banda d'estar inscrits a la carrera, els participants hauran de fer-se una fotografia amb la samarreta o el barret de la Sant Silvestre, des d'on es vulgui i penjar-la a les xarxes socials de Facebook o Instagram etiquetant el compte de la Sant Silvestre la Seu. En cas de penjar una fotografia amb més d'un participant, també es demana incloure tots els noms de les persones que surten a la fotografia per tal d'apuntar-los al sorteig. Per altra banda, per tal d'arribar a com més població millor, i per tal que tothom pugui participar, les fotografies també es podran enviar al correu [email protected], informant dels noms de les persones de la fotografia que es vol que entrin en el sorteig. Es podrà participar en el sorteig fins al 9 de gener, i el guanyador s'anunciarà durant la següent setmana.

A més, la bona rebuda que va tenir la panera solidària en les edicions anteriors i que va destinada a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda a infants i joves malalts de càncer o amb altres malalties greus, ha incentivat a l'organització a continuar un any més amb aquesta vessant solidària. Així, tothom qui vulgui, també podrà adquirir un tiquet de dos euros per entrar en el sorteig d'una panera durant els dies de recollida de samarretes o barrets.

comentaris