ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Junts, assegura que estan "preparats per tornar a liderar la Seu i Castellciutat"

Fàbrega fa un balanç positiu de la campanya electoral i assegura als urgellencs que “no us fallarem”
 
unnamed (93)
photo_camera Fàbrega fa un balanç positiu de la campanya electoral / JUNTS

Junts per la Seu ha acabat la campanya electoral fent-ne un balanç positiu i estant “a punt per tornar a liderar la ciutat”, ha assegurat el candidat a l’alcaldia, Jordi Fàbrega. “Tenim l’equip, les idees, l’actitud i la il·lusió per treballar colze a colze amb tothom per fer la Seu que tots ens mereixem”, ha afegit. Així, ha afirmat que l’equip “estarem pendents de millorar els aspectes del dia a dia”, com la neteja, la burocràcia per obrir negocis o la seguretat, ha explicat Fàbrega. Però també ha explicat que “posem la mirada per fer realitat els projectes que construiran la Seu dels propers 10 o 20 anys” aprofitant per recordar alguns dels aspectes més destacats del programa, i que “marcaran el futur de la ciutat”: el nou hospital, la residència per a la gent gran, INEFC, les polítiques d’habitatge, el teatre auditori…

“Son quatre anys que marcaran les properes dècades”, ha assenyalat el candidat a l’alcaldia de Junts, demanant la confiança per liderar-los. “No us fallarem”, ha reiterat Fàbrega.

D’altra banda, Fàbrega ha fet un balanç positiu de la campanya. “Han estat 15 dies molt intensos on hem parlat amb molta gent, hem explicat el programa, porta a porta, al mercat, hem fet reunions als barris, a Castellciutat, reunions amb col·lectius, actes públics, hem estat presents a les xarxes, hem participat als debats amb la resta de candidats…”, ha destacat el líder de Junts, “per fer arribar el nostre missatge esperançat per la ciutat i alhora escoltar els neguits i les propostes dels veïns i veïnes de la Seu”. 

Així mateix, ha destacat que ha estat “una campanya propositiva, en equip i sobretot en positiu”. D’aquesta manera, ha assegurat que “estem molt satisfets i agraïts de la resposta de la gent”. 

Fàbrega ha aprofitat per “donar les gràcies a tot l'equip que ha fet possible la campanya, començant per la gent de la llista, també altres persones que hi han aportat coneixements i hores i també un agraïment als mitjans de comunicació que ens heu seguit durant aquests dies fent d'altaveu a la població dels nostres missatges”.