ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Compromís X La Seu fa un crida a la participació i a concentrar el vot per fer realitat el canvi

Compromís assegura que "els urgellencs hauran d’escollir entre seguir igual o avançar, entre una Seu parada o una Seu dinàmica i atractiva".
CXLA SEU final campanya
photo_camera Compromís X La Seu fa un crida a la participació i a concentrar el vot per fer realitat el canvi / CXLS

Compromís fa una crida als ciutadans a la participació de tothom. El diumenge dia 28 "ens hi juguem molt". Segons Compromís, "els urgellencs hauran d’escollir entre seguir igual o avançar, entre una Seu parada o una Seu dinàmica i atractiva. Entre una aposta decidida pel Centre de la Ciutat o més supermercats a la carretera. Entre un Ajuntament que escolti i resolgui ràpid o la burocràcia actual. Entre una Seu neta amb un espai públic de qualitat o la deixadesa actual".

"Diumenge ens hi juguem continuar escoltant 4 anys més promeses a favor de la Residència de la gent gran, a favor de la candidatura de la Catedral a Patrimoni de la Humanitat, o en canvi a fer realitat aquests projectes que fa més de 10 anys que es prometen i després no es compleix", han afirmat des de Compromís X La Seu

Diumenge cal decidir entre continuïtat o canvi. Joan Barrera fa una crida a concentrar tot el vot de Canvi a favor de Compromís, l’única alternativa real.

El candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell, Joan Barrera, valora molt positivament la receptivitat de la gent de la Seu en la campanya electoral. I té el convenciment que, després de molts anys de govern dels mateixos, ara és el moment del canvi. Un canvi que representa Compromís.

També vol fer un agraïment a tots els grups polítics per l’exemple de respecte i contraposició de propostes que entre tots hem fet durant la campanya electoral, i a totes les persones que han ajudat i participat en aquesta campanya.