ORGANITZACIONS

Jovent Republicà de la Seu d'Urgell es presenta públicament i prioritza l’arrelament del jovent al territori

Annabel Garcia és la portaveu de la secció local del Jovent Republicà de la Seu d'Urgell.
Jovent republicà la Seu
photo_camera Annabel Garcia, portaveu de la secció local de la Seu d'Urgell de Jovent Republicà /ERC

Aquest dissabte ha tingut lloc, a la Plaça de les Monges de la Seu d'Urgell, la presentació pública de la secció local del Jovent Republicà amb el títol: "Les idees no viuen sense organització". L'acte ha comptat amb la participació de Pau Morales, diputat del Jovent Republicà al Parlament de Catalunya,; Kènia Domènech, portaveu nacional de l'organització; i Annabel Garcia, portaveu de la secció local del Jovent Republicà de la Seu d'Urgell.

Jovent republicà la Seu 2

Constitució de la secció local

El passat 13 de març va quedar constituïda la nova secció local del Jovent Republicà a la Seu d'Urgell. L’executiva orgànica va quedar conformada per Annabel García, portaveu local i Consellera Nacional, Jana Jordana com a secretària d’organització i Mar Suárez com a secretària de finances. A la constitució hi van assistir també, de forma online degut a les mesures de seguretat per la COVID-19, la Portaveu Nacional del Jovent Republicà, Kènia Domènech; el secretari nacional d’organització, Josep M. Tirapu i el secretari nacional de finances, Joan Ximenes.

Arrelament del jovent al territori
 
La formació vol centrar el seu treball inicial en la millora del transport públic al territori, garantir la possibilitat d’avortament a totes les dones que ho desitgin i l’arrelament del jovent al territori.

Segons han informat des de Jovent Republicà de la Seu d'Urgell, en breu s’iniciarà una campanya d’afiliació amb la voluntat d’ampliar la secció local, per tal de formar part de l’entitat cal tenir una edat compresa entre els 14 i els 27 anys.
 
La constitució de la secció local de la Seu, s’uneix a les de Tremp i Puigcerdà, el que permetrà la constitució de la federació regional de la formació a l’Alt Pirineu i l’Aran.