Joan Obiols presenta el seu darrer llibre a Organyà i Coll de Nargó

Joan Obiols presenta aquest dissabte, dia 19 de desembre, a les 19.30 hores a la sala Xart de l'ajuntament d'Organyà el seu darrer llibre de la col·lecció Viatge Universal pel Pirineu dedicat a la comarca de l'Alt Urgell. A l'acte hi intervindran, acompanyant l'autor, l'alcalde d'Organyà, Celestí Vilà, Maria Àngels Carbonell i Josep Vilaginés, i es podrà seguir per "streamimg" a: https://youtu.be/gn9bKTmDNxA.

Demà diumenge a les 12 del migdia es fa la presentació a l'ajuntament de Coll de Nargó amb la presència del regidor Emili Molins i de Jaume Serra.

Joan Obiols Puigpinós
photo_camera Joan Obiols ha tancat la col·lecció Viatge Universal pel Pirineu.

Organyà i la seva gent son uns dels protagonistes del darrer volum de la gran obra "Viatge Universal pel Pirineu" de Joan Obiols, que aquest dissabte es presentarà en aquesta vila. 

ℹ La presentació es podrà seguir en "streamimg" a: https://youtu.be/gn9bKTmDNxA

Cartell presentació Organyà 2020

Coll de Nargó

Diumenge al migdia, Joan Obiols ha triat el poble de Coll de Nargó per fer la tercera presentació del seu darrer llibre. Nargó és un altre dels pobles que tenen un protagonisme especial a l'obra de Joan Obiols i així en deixarà constància aquest diumenge davant els seus lectors.

cartell 1 Nargó volum 10