ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Joan Barrera es compromet a tornar a fer de la Seu una ciutat viva i atractiva, per facilitar noves inversions

Compromís X La Seu omple la Sala de Cultura de Sant Domènec en el seu acte central de campanya.
Compromís per la Seu acte central Sant Domènec
photo_camera Compromís per la Seu ha omplert Sant Domènec en l'acte central de campanya / Compromís X La Seu

En l’acte central de campanya, a la sala de Sant Domènec plena, Joan Barrera el candidat a alcalde per Compromís, s’ha compromès a fer altre cop  de la Seu  una ciutat referent a tot Catalunya pels seus projectes innovadors. Joan Barrera ha apostat per cinc eixos bàsics per activar La Seu:

El Pla d’excel·lència del Centre Històric i el Pla de modernització de l’eixample seran els eixos amb que es basarà l’acció municipal per recuperar una imatge de ciutat neta i cuidada. 

1.- Cuidar la Seu, una ciutat que no es cuida a si mateixa no té futur. Pla de Xoc de neteja, manteniment de l’espai públic, buscant sempre l’excel·lència. 

2.- Fer de l’Ajuntament un aliat dels emprenedors i dels inversors no un obstacle com ara.

3.- Impulsar un nou polígon industrial, i augmentar les relacions amb Andorra per crear sinèrgies positives per ambdós costats de la frontera. El polígon industrial està previst des de fa més de 20 anys a Castellciutat, no permetrem altre cop un urbanisme a mida, per defensar interessos particulars amb la idea del polígon industrial a l’àntic càmping Valira. 

Compromís per la Seu acte central Sant Domènec 2
Joan Barrera ha omplert Sant Domènec en l'acte central de campanya / Compromís X La Seu

4.- Pla Estratègic de Turisme, valoritzant el centre Històric, impulsar de veritat la candidatura a Patrimoni de la Humanitat de la nostra Catedral . Al mateix temps que s’aposta pel Centre de la Ciutat, per ajudar al comerç, potenciant les activitats a dins de La Seu i no a les afores.  Els grans esdeveniments, la Fira, la Festa Major.. cal apropar-los al centre. Supermercats a les afores i a la carretera ni un més. 

5.- L’educació i l’esport han de ser elements dinamitzadors de la nostra ciutat. Formació universitària a través de l’INEF, impuls de nous cicles formatius, que permetin generar una població jove de més de 400 estudiants. 

El nou Hospital i la nova residència seran accions prioritàries dels primers 100 dies de Govern.

Joan Barrera s’ha compromès també, si és escollit alcalde, que en els primers 100 dies de govern activarà la construcció del Nou Hospital i de la nova Residència per a la gent gran. 

Les polítiques per promoure  habitatge a preu assequible per a joves i famílies, el foment de les energies netes, amb la construcció d’un gran Parc solar al Pla de les Forques, la reobertura de la llar d’infants la Grandalla per garantir plaça gratuïta a tots els infants de 2 anys, un nou servei d’atenció a domicili per a la gent gran de qualitat i l’impuls a la creativitat cultural dels nostres artistes locals, seran també eixos fonamentals de l’acció de govern del nou ajuntament.