LITERATURA

Isidre Domenjó presenta a la Seu 'Som de poc dir', el seu darrer llibre

'Som de poc dir: el Pirineu, mínimament explicat amb 100 monosíl·labs' es presenta aquest dimecres dia 10, a dos quarts de vuit del vespre, a la Biblioteca de Sant Agustí.

Isidre Domenjó Orc
photo_camera Isidre Domenjó amb el seu darrer llibre a les mans/creativa.cat

Isidre Domenjó presenta aquest dimecres dia 10 el seu darrer llibre a la Seu d'urgell, 'Som de poc dir: el Pirineu, mínimament explicat amb 100 monosíl·labs', editat pel segell pirinenc Edicions Salòria. L'acte de presentació tindrà lloc a la Biblioteca de Sant Agustí, a dos quarts de vuit del vespre. En farà la introducció de l'autor i de l'obra Jordi Ausàs.

'Som de poc dir: el Pirineu, mínimament explicat amb 100 monosíl·labs' és un destilat de muntanya. Isidre Domenjó, un històric dels mitjans de comunicació i la cultura al Pirineu, se serveix de 100 monosíl·labs per explicar, amb una gran capacitat de síntesi, els aspectes clau de l'evolució i el present del territori més extens i alhora menys poblat de Catalunya. Sense renunciar en cap moment a una visió crítica del Pirineu d'avui, Isidre Domenjó posa damunt de la taula un grapat d'indicatius que li permeten atalaiar un futur il·lusionant per aquest tros de país.

L'autor

Isidre Domenjó i Coll (la Seu d'Urgell 1959). Escriptor, periodista i dinamitzador cultural. Va ser director de les revistes El Passeig i Pirineu Actual, director i presentador dels programes El festejador, Els savis de la muntanya i Escriptorium a Pirineus TV i corresponsal al Pirineu de diversos mitjans de comunicació.

Autor dels llibres de relats Ball de nit i Festeja'm, del recull d'articles Pensar el Pirineu i dels contes infantils La trementinaire de les nenes rosses, Anem a plegar manairons i Les gallines d'Aristot, entre altres obres. Isidre Domenjó també és soci fundador i president, des de 2018,de l'Associació Llibre del Pirineu.

comentaris