Inauguració a la Seu d’Urgell del primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Productora Eléctrica Urgelense S.A. (PEUSA), ha instal·lat el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a la Seu d’Urgell. Amb aquesta iniciativa PEUSA vol facilitar l’ús del vehicle elèctric a la ciutat, i  contribuir  a la millora ambiental del seu entorn.

Hidroelèctrica del Valira S.L., empresa comercialitzadora de PEUSA, inicia així un nou projecte que pretén activar altres punts de recàrrega a la ciutat, i més endavant, també a altres pobles de la comarca. D’aquesta forma, Hidroelèctrica del Valira S.L., es posiciona com la primera empresa comercialitzadora  de la zona del Pirineu Català que aposta per l’ús del vehicle elèctric com a alternativa respectuosa amb el medi ambient del nostre territori.

El punt de recàrrega s’ha instal·lat al Passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. Donarà subministrament simultàniament a dos vehicles mitjançant un sistema de recàrrega semi-ràpida, que segons el tipus de vehicle, permetrà realitzar una càrrega completa d’una durada màxima aproximada de dues hores, en funció del seu nivell de càrrega.  

L’acte es durà a terme el dia 12 de juliol, a les 12 del migdia, al Passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. El presidirà l’Alcalde de la Seu d’Urgell, Il·lm. Sr. Albert Batalla, acompanyat de diferents Regidors del consistori. En representació de Peusa assistirà el Director General, Sr. Marcel Dorna, juntament amb els Consellers del Consell d’Administració, Sr. Lluís Cascante, Sr. Carles Martín, i Sr. Jordi Grau.