La Seu d'Urgell

La Guàrdia Civil entra a l'ajuntament de la Seu d'Urgell i al consell comarcal

Matí mogut a la tranquil·la capital de l'Alt Urgell. A primera hora del matí un grup d'agents de la Guàrdia Civil han entrat al consistori de la Seu d'Urgell i a les dependències del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. L'actuació policial està en marxa i encara es desconeixen els motius de l'escorcoll perquè està sota secret de sumari. Els agents han prohibit l'entrada a l'ajuntament a alguns treballadors. L'alcalde la Seu d'Urgell és l'Albert Batalla i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell és Jesús Fierro, tots dos del PDeCAT.

Pla general de quatre vehicles de la Guàrdia Civil davant l'edifici de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Imatge del 28 de març de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Quatre vehicles de la Guàrdia Civil davant l'edifici de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Pla general on es veu un vehicle de la Guàrdia Civil davant de la façana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Imatge del 28 de març de 2019 (Horitzontal).

A aquesta hora hi ha tres vehicles del cos armat davant de les dependències municipals i els agents estarien buscant diversa documentació, sense que se sàpiga encara amb quin cas estaria relacionada. Segons han confirmat fonts policials, que no han volgut donar detalls dels motius de l'actuació perquè el jutjat d'instrucció número 2 de la Seu, que porta el cas, ha decretat secret de sumari.

Consell Comarcal Guardia Civil

Els agents han fet sortir tots els treballadors de l'Ajuntament excepte un regidor de l'equip de govern, la interventora, els informàtics i el secretari municipal, segons han explicat a l'ACN fonts municipals. 

Consell Comarcal 2