Un gran espectacle d’encesa de llums de Nadal enceta la programació del Món Màgic

Aquest dissabte 2 de desembre a les set de la tarda amb el Grup de Diables de l’Alt Urgell, la projecció d’un mapping a la façana de la catedral i un castell de focs

monmagic
photo_camera Comença el Món Màgic de les Muntanyes

Aquest dissabte 2 de desembre, la Seu d’Urgell iniciarà la programació nadalenca El Món Màgic de les Muntanyes amb la cercavila inaugural amb una animació a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell acompanyats dels minairons, que arrencarà a les set de la tarda des de les portes de la Biblioteca Sant Agustí i continuarà per tot el carrer Major fins arribar a la plaça dels Oms.

A dos quarts de vuit del vespre, a la plaça dels Oms, tindrà lloc la cerimònia d’encesa de llums de Nadal dels carrers i places de la capital alturgellenca amb la projecció d’un mapping a la façana de la catedral. L’espectacle inaugural finalitzarà amb un castell de focs.

Amb l’encesa de llums de Nadal, la Seu d’Urgell inicia la celebració de 50 activitats adreçades a petits i grans que tindran lloc durant tot el mes de desembre i fins el 6 de gener de 2018.

Ofrena pessebre i concert de nadales a la catedral

La programació del Món Màgic de les Muntanyes seguirà aquest diumenge 3 de desembre amb l’ofrena del pessebre artesanal que realitzarà el Club Excursionista Pirenaic a la catedral de Santa Maria d’Urgell, a les 12 del migdia.

En aquesta ofrena del pessebre a la catedral de la Seu d’Urgell es comptarà amb la col·laboració musical de l’Orfeó Atlàntida que acompanyarà la missa amb els seus cants. Al finalitzar l’ofici, l’Orfeó Atlàntida oferirà un concert de nadales.

Aquest acte servirà per commemorar el 50è aniversari de portar el pessebre, per part d’aquesta entitat excursionista, a un temple romànic del Pirineu català.