INFRAESTRUCTURES

El Govern d'Andorra demana ampliar la carretera N-145 amb un tercer carril reversible

Segons ha explicat el director del departament de Mobilitat, la demanda és vista amb bons ulls per Espanya, i està també entre els projectes que resulten més factibles.
Túnel del Bordar
photo_camera Túnel del Bordar a l'N-145 a Anserall / FS

El Govern d’Andorra ha traslladat a la Direcció General de Trànsit (DGT) i al ministeri de Mobilitat i Agenda Urbana d’Espanya una petició perquè s’ampliï la carretera N-145, que connecta el Principat amb la Seu d’Urgell, amb un tercer carril reversible. Així ho ha anunciat el director de Mobilitat de l’executiu andorrà, Jaume Bonell, durant la compareixença que ha fet en la comissió d’Economia i Política Territorial, juntament amb ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, i del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, per presentar els resultats de l’estudi de possibilitats d’obertura de la xarxa de mobilitat andorrana.

Segons ha explicat el director del departament de Mobilitat, la demanda un tercer carril reversible a L'N-145 és vista amb bons ulls per Espanya, i està també entre els projectes que resulten més factibles.

comentaris