FESTES DE NADAL

Els Minairons visiten les llars d'infants i escoles de la Seu d'Urgell i Castellciutat

aquesta activitat, que s'emmarca en la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes de la Seu d’Urgell, és molt esperada, cada any, pels més petits i petites per aquestes dates prenadalenques
Minairons escola Albert Vives (2)
photo_camera Els Minairons han visitat l'Escola Albert Vives de la Seu d'Urgell / laseu.cat

Quatre minairons, acompanyats per dos escrofus (soldats de l'exèrcit del malvat Peirot), han visitat avui dimecres les escoles Pau Claris, Albert Vives, Castell-Ciutat i el col·legi La Salle de la Seu d'Urgell, així com també als nens i nenes de les llars d'infants Els Minairons, Xics La Salle i Francesc Xavier. 

Minairons escola de Castellciutat
Els Minairons han visitat l'Escola de Castellciutat / laseu.cat

A cadascun d’aquests centres educatius, aquests personatges de la mitologia pirinenca han recollit els desitjos dels alumnes d’educació infantil, de primer i segon curs d'educació primària i dels infants de 0 a 3 anys de la Seu d’Urgell.

Els minairons han regalat a cada alumne un llapis com a obsequi per aquest Nadal, i a cada classe han cantat la cançó ‘Els Minairons’, entre d’altres.

Minairons llar infants Els Minairons
Els Minairons han visitat la llar infants Els Minairons de la Seu d'Urgell / laseu.cat

Val a recordar que aquesta activitat, que s'emmarca en la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes de la Seu d’Urgell, és molt esperada, cada any, pels més petits i petites del nostre municipi per aquestes dates prenadalenques. L’activitat forma part de l'aprenentatge de les tradicions pirinenques i dels seus protagonistes 'màgics' com són els minairons.