PARTITS POLÍTICS

Francesc Viaplana es presenta públicament per revalidar l'alcaldia de la Seu d'Urgell per a un nou mandat

L'alcalde i candidat a la reelecció ha estat acompanyat del president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras i de la tinent d'alcalde d'atenció a les persones, Marian Lamolla.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera Presentació de Francesc Viaplana com a candidat a la reelecció a l'alcaldia de la Seu d'Urgell / RÀDIO SEU

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, ha presentat públicament la seva candidatura per revalidar l'alcaldia a les eleccions municipals del mes de maig de l'any vinent. La presentació ha tingut lloc aquest divendres a la Sala de cultura de Sant Domènec de la Seu d'Urgell i ho ha fet acompanyat del president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras i de la tinent d'alcalde d'atenció a les persones, Marian Lamolla.

Presentació Viaplana alcaldable 2
Presentació de Francesc Viaplana com a candidat a la reelecció a l'alcaldia de la Seu d'Urgell / ERC

L'acte, dissenyat com una conversa distesa entre els tres participants, ha servit perquè l'alcalde republicà fes balanç de l'acció de govern municipal a la Seu d'Urgell al llarg d'aquests quatre anys. Viaplana, només començar l'acte, ha sorprès tothom amb la interpretació d'una peça musical amb acordió, fet que ha posat de manifest la proximitat i complicitat amb el públic assistent. El candidat a la reelecció també ha parlat dels projectes que vol prioritzar per al proper mandat municipal, com són els habitages amb serveis per a gent gran o la construcció del teatre municipal.

Viaplana va parlar dels principals problemes que avui té la capital de l'Alt Urgell, que passen per la dificultat per accedir a l'habitatge social i assequible, l'increment de l'incivisme, els problemes de convivència ciutadana i la falta de places residencials públiques per a gent gran.

comentaris