09.12.2022 |
Viure als Pirineus

EQUIPAMENTS MUNICIPALS

L'obertura de la nova àrea d’autocaravanes de la Seu d’Urgell pendent del concurs públic d'explotació

Les obres ja han finalitzat i han tingut un pressupost d’execució de 430.000 euros
Autocaravanes 1
Les obres de construcció de la nova àrea d’autocaravanes de la Seu d’Urgell ja han finalitzat / FS
L'obertura de la nova àrea d’autocaravanes de la Seu d’Urgell pendent del concurs públic d'explotació

Les obres de construcció de la nova àrea d’autocaravanes de la Seu d’Urgell ja estan pràcticament enllestides, únicament falta l'enjardiment, que es farà a la primavera, però s'està a l'espera de redactar el concurs públic que ha de permetre la seva obertura i explotació.

La nova àrea està ubicada a uns 60 metres de l’actual aparcament d'autocaravanes per aquest tipus de vehicle turístic, i a 300 metres del centre històric de la ciutat. L’accés a aquest nou espai es realitza a través del camí de Sant Ermengol, vial que comunica el centre de la Seu d'Urgell amb la zona dels horts que hi ha a tocar del Parc Olímpic del Segre.

Autocaravanes 2(Foto: Les obres de construcció de la nova àrea d’autocaravanes de la Seu d’Urgell ja han finalitzat / FS)

Amb aquest nou espai per autocaravanes, la Seu d’Urgell passa a disposar de 10 a 29 places per aquest tipus de vehicles. Els autocaravanistes disposaran per al seu vehicle d’una zona de moll i una zona d’estacionament. A la zona de moll, hi haurà diversos serveis com omplir els dipòsits d’aigua potable, buidar els dipòsits d’aigües grises i negres. A la zona d’estacionament es disposarà de connexió individual a la xarxa elèctrica i de wifi. A més, els autocaravanistes disposaran d’una zona verda de lleure a tocar de l’aparcament.

L’Ajuntament urgellenc està pendent dels tràmits administratius per a l’explotació d’aquesta nova àrea d’autocaravanes a través d’un concurs públic. L’objectiu és que l’empresa guanyadora es faci càrrec de la gestió i la supervisió de l’àrea, i que alhora promocioni aquest espai i el municipi de la Seu d’Urgell per tal de garantir un alt nivell d’ocupació durant tot l’any.

Les obres d’aquest nou espai d’autocaravanes han tingut un pressupost d’execució de 430.000 euros i ha comptat amb finançament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, del Pla Únic d'Obres i Seveis de Catalunya 2020-2024 i de la Diputació de Lleida.

L'obertura de la nova àrea d’autocaravanes de la Seu d’Urgell pendent del concurs públic d'explotació
Comentarios