Tres famílies de la Seu ratifiquen la denúncia per incitació a l'odi en una escola de la localitat

S'investiguen els comentaris de diversos professors i l'actitud del director davant les "humiliacions, insults i agressions" al fill d'una agent de la Guàrdia Civil

Imatge dels denunciants entrant al Jutjat de la Seu d'Urgell el 18 d'octubre del 2'17. (horitzontal)
photo_camera Imatge dels denunciants entrant al Jutjat de la Seu. Foto: Marta Lluvich

Tres famílies de la Seu d'Urgell han acudit aquest dimecres al Jutjat citats pel jutge arran de la denúncia que van interposar a la Guàrdia Civil per comentaris realitzats per diversos professors, així com "actituds emparades pel director". Segons les denúncies, un dels alumnes hauria sofert "humiliacions, insults i fins i tot agressions" perquè la seva mare és guàrdia civil, cosa que coneixen la resta de companys i professors. Aquests fets s'haurien produït el 3 d'octubre. Els denunciants han acudit, aquest dimecres, al jutjat per al tràmit d'oferiment d'accions i en el transcurs d'aquest procediment han ratificat la denúncia. En aquest moment, no estan constituïts com acusació particular en la causa.

El jutge seguirà amb la instrucció de les diligències i amb els tràmits que consideri oportuns la denúncia contra l'escola pública Albert Vives de la capital de l'Alt Urgell.