ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Fàbrega demana la confiança dels urgellencs per fer realitat “la Seu que et mereixes”

Junts per la Seu dóna el tret de sortida a una campanya electoral que espera positiva i de debat d’idees
inici campanya Junts la Seu 1
photo_camera Junts per la Seu dóna el tret de sortida a una campanya electoral del 28M / JUNTS

El candidat a l’alcaldia de Junts per la Seu, Jordi Fàbrega, ha  començat aquesta mitjanit la campanya electoral demanant la confiança dels urgellencs per fer realitat “la Seu que et mereixes”. Aquest és el lema escollit, entenent que “la Seu que et mereixes és la Seu que tots ens mereixem”, i que la formació entén que és “una Seu amb més vida, més dinamisme, més empenta, una ciutat que sigui llar, que s’obri al món i que aposti per la innovació i el futur”, alhora que és “exemple de convivència, igualtat, dinamisme i prosperitat”.

En aquest sentit, Fàbrega ha assenyalat que “proposem un projecte ambiciós” i que vol “posar la ciutat al centre de les decisions”, comptant amb la participació i la implicació dels veïns. És un projecte “per a tothom” i “per fer de la Seu la teva llar”. 

inici-campanya-5
El candidat de Junts a l'alcaldia de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, enganxant el primer cartell de campanya / JUNTS

Si bé al llarg dels propers dies Junts per la Seu anirà desgranant el seu programa i detallant el seu projecte per a aquesta legislatura, Fàbrega ja ha apuntat que treballaran perquè la Seu i Castellciutat siguin “referents en qualitat de vida, natura, esport, salut, sostenibilitat, gastronomia, patrimoni, turisme, comerç, cultura i tradicions”, i ofereixin “els millors serveis i equipaments”, impulsin el desenvolupament econòmic i alhora “facin costat al sector primari, com a capital del formatge que som”. En definitiva, “una ciutat que garanteixi el benestar i la qualitat de vida de tots els seus habitants”, amb oportunitats per al jovent i “els millors serveis per envellir-hi”, ha resumit el cap de llista.

Fàbrega, acompanyat de membres de la candidatura, familiars i amics, ha penjat aquesta mitjanit el cartell electoral al passeig Joan Brudieu, donant així el tret de sortida a una campanya electoral que confia que es caracteritzi pel “debat d’idees i el to positiu”.