SUCCESSOS

Detinguda una parella de 43 i 44 anys per tràfic de drogues a la Seu d’Urgell

Els Mossos troben en un pis de l'Avinguda Pau Claris disset embolcalls de cocaïna i prop de 5.000 euros en efectiu
Pau Claris 7 1
photo_camera La cocaïna es venia en un pis de l’avinguda Pau Claris 7 de la Seu d’Urgell / FS

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous una parella de 43 i 44 anys per, presumptament, vendre cocaïna en un pis de l’avinguda Pau Claris de la Seu d’Urgell. Els agents van ser alertats sobre aquests fets al febrer i posteriorment van identificar l’edifici on hi havia el punt des d’on es feia el tràfic de drogues.

Pau Claris 7 2
La cocaïna es venia en un pis de l’avinguda Pau Claris 7 de la Seu d’Urgell / FS

Un cop identificat el pis, les persones que hi residien i recollits els indicis suficients, els efectius van dur a terme una entrada i perquisició al domicili, on van recollir 17 embolcalls de cocaïna, 800 grams d’una substància en pols utilitzada per tallar-la, una bàscula de precisió i 4.595 euros en efectiu. Els detinguts hauran de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.

52a3f976-b97c-4574-8ea8-f3b1740fc43d
Detall de la cocaïna i els diners intervinguts pels Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Els mossos també van localitzar 95 comprimits d’un suposat medicament per la disfunció erèctil amagats al tub de l’escalfador d’aigua. El producte va quedar intervingut perquè no consta en la llista oficial de l’agència espanyola del medicament i tot apunta que també el venien als seus clients.

comentaris