ELECCIONS MUNICIPALS 28M

La prioritat de Compromís és activar la Seu i recuperar la il·lusió per generar noves inversions

El candidat a l'alcaldia, Joan Barrera, asseugura que "avui la Seu està parada cal posar-la en marxa per generar riquesa i nous llocs de treball"
Joan Barrera inici campanya
photo_camera Joan Barrera i la seva candidatura van enganxar els primer cartell de la campanya electoral a la Seu / CXLS

El candidat a l'alcaldia de la Seu d'urgell, Joan Barrera, asseugura que "avui la Seu està parada cal posar-la en marxa per generar riquesa i nous llocs de treball". Per aconseguir-ho el cap de llista de Compromís X La Seu aposta per cinc eixos bàsics:

1.- Cuidar la Seu. Una ciutat que no es cuida a si mateixa no té futur. Pla de xoc de neteja, manteniment de l’espai públic, buscant sempre l’excel·lència. 

2.- Crear una oficina de reactivació econòmica per posar fi a les traves burocràtiques. L’ajuntament ha de ser un facilitador d’inversions, no un obstacle.

3.- Impulsar un nou polígon industrial, i augmentar les relacions amb Andorra per crear sinèrgies positives per ambdós costats de la frontera.

4.- Pla Estratègic de Turisme, valoritzant el centre Històric, impulsar de veritat la candidatura a Patrimoni de la Humanitat de la nostra Catedral . Al mateix temps que s’aposta pel comerç al centre de la ciutat, potenciant les activitats a dins de la Seu i no a les afores. Iniciar una modernització de l’eixample amb carrers que donin prioritat als vianants per afavorir el comerç.

5.- L’educació i l’esport han de ser elements dinamitzadors de la nostra ciutat. Formació universitària a través de l’INEF, impuls de nous cicles formatius, que permetin generar una població jove de 300-400 estudiants. L’organització d’esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional, així com posar en valor l’entorn natural han de ser factors que ajudin a augmentar el nombre de visitants.

Barrera ha manifestat que “la suma de totes aquestes accions, ha de tenir el denominador comú de fer de la Seu una ciutat viva i atractiva, referent al Pirineu i a Catalunya per la seva aposta per la qualitat”.