Eva Clausó impulsa un nou projecte audiovisual que es podrà veure a Picurt

La persistència i el coneixement del territori porten a la periodista Eva Clausó a tirar endavant un nou projecte audiovisual del qual en podrem veure un tastet al proper Picurt, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus.

7869
photo_camera Picurt atrau, cada any, centenars de persones.

La lletera o el noi dels encàrrecs serà un dels documentals que s’emetran durant la celebració del desè aniversari de la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus Picurt 2016. La peça és obra de la periodista Eva Clausó, encarregada de dirigir així com de la filmar aquesta obra, amb què es té la voluntat de retre homenatge a totes aquells persones i serveis que ajuden a mantenir la vida als pobles dels Pirineus, segons manifesta la mateixa alturgellenca a través d’un comunicat de premsa.

El documental, de 20 minuts, es va presentar als premis que s’entregaran durant el transcurs de la mateixa mostra i, malgrat que no es troba entre els finalistes, sí que va ser seleccionat per a ser reproduït en aquesta cita, que tindrà lloc entre La Seu d’Urgell, Artedó i Andorra, els dies 21 i 25 juny. Per a Clausó «és una satisfacció que hagin comptat amb el meu documental».

Més info: Facebook Eva Clausó.