La Catedral de la Seu d’Urgell acull el concert de l’Aplec Coral amb 300 cantaires

Aquest diumenge la catedral de Santa Maria d’Urgell ha acollit el concert que han ofert els 300 cantaires de les 13 corals que al llarg d’avui diumenge han celebrat a la capital alturgellenca el XXXVè Aplec Coral de la zona nord, terres de Lleida i Andorra.

Aplec Corals 026
photo_camera Foto del cant comú amb les 13 corals.

En aquest concert, cadascuna de les 13 formacions corals han interpretat dues cançons. El punt i final del concert, així com del mateix l’aplec, l’ha posat el cant comú de les 13 corals que han cantat conjuntament ‘Cant del poble’ i ‘Cànon de la Pau’.

Abans de finalitzar el concert, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, s’ha dirigit a tots els membres i acompanyats de  les corals per agrair-los la seva estada a la nostra ciutat. També ha felicitat a la Coral Signum, amfitriona d’aquest aplec, per haver organitzat aquest important esdeveniment del cant coral a la Seu d’Urgell.

Les tretze formacions que hi han près part han estat la Coral Rocafort i la Coral Saas qui Canta?, ambdues de Sant Julià de Lòria; la Coral Les Camilleres de Saillagouse (Cerdanya francesa), el Cor Internacional d’Andorra; la Coral Sant Antoni de la Massana i Sant Miquel d’Encamp; la Coral La Lira de Torres de Segre, la Coral Pontsicana de Ponts; l’Orfeó Andorrà; la Capella de Santa Maria de Puigcerdà; la Coral Signum de la Seu d’Urgell; la Coral d’Escaldes; la Coral Casamanya d’Ordino; i el Conjunt Vocal i Consonant de Puigcerdà.