ELECCIONS MUNICIPALS 28M

ERC de la Seu fa una valoració positiva de la campanya i de la proximitat amb la ciutadania

La formació ha finalitzat la campanya amb un acte a la plaça Joan Sansa, amb l’actuació musical de Marc Figuerola i Elies Fernández.
ERC acte final campanya Ràdio Seu
photo_camera ERC va realitzar l'acte de final de campanya a la plaça Joan Sansa de la Seu d'Urgell / RÀDIO SEU

ERC la Seu ha realitzat una campanya electoral de proximitat realitzant el porta a porta a gran part de la ciutat. La formació ha volgut fugir de grans actes públics i ha preferit poder parlar de tu a tu amb les persones, tant per explicar les propostes del programa com per escoltar a la ciutadania.

Viaplana ha manifestat que “aquesta campanya ens ha permès apropar-nos a la gent i estem molt contents amb la resposta que hem rebut, a part de poder explicar les nostres propostes els hem pogut escoltar. Malauradament, no hem pogut arribar a la totalitat de les cases de la Seu, per qüestions sobrevingudes i també per haver d’atendre responsabilitats, però sí a gran part de la Seu i Castellciutat.”

ERC la Seu va realitzar aquest divendres el seu acte final de campanya també amb un format diferent a l’habitual. L’esdeveniment es va plantejar com un acte de proximitat, festiu, amb música i on la ciutadania podia parlar amb l’actual alcalde i la resta de la candidatura, que es va posar a disposició de la gent. L’acte, a la plaça Joan Sansa, va comptar amb l’actuació musical de Marc Figuerola i Elies Fernández.

ERC la Seu ha centrat la seva campanya en 4 principals eixos per al proper mandat: La cultura i l’oci, la gent gran, l’accés a l’habitatge i la dinamització econòmica, així com també en la forma de treballar de la formació: amb honestedat, transparència i sinceritat i és per aquest motiu que Viaplana demana el vot per Esquerra Republicana de Catalunya el proper diumenge.